La Taula de Discapacitats també tindrà la seva presència dins la Festa de la Tardor


  • Comparteix:

L'actriu Glòria Rognoni i Factoria Mascaró han preparat un espectacle que parlarà de diferents tipus de minusvalideses

L'actriu Glòria Rognoni i Factoria Mascaró han preparat un espectacle que parlarà de diferents tipus de minusvalideses

L'actriu santcugatenca, Glòria Rognoni, i la Factoria Mascaró, oferiran un espectacle aquest diumenge dins el marc de la Festa de Tardor. La proposta, sorgida de la Taula de Discapacitats, presentarà cinc coreografies on es tractaran diferents tipus de minusvalideses tant físiques com psíquiques.

El carrer Santiago Rossiñol serà l'escenari d'aquesta proposta, que han muntat conjuntament l'actriu santcuagtenca Glòria Rognoni i la Factoria Mascaró, arran d'una proposta de la Taula de Discapacitats, de la qual Rognoni n'és membre.

Concretament, es podran veure cinc coreografies diferents on apareixeran representades diferents tipus de minusvalideses, des de la invalidesa fins a la ceguesa, la sordesa o les discapacitats psíquiques. Rognoni explica com seran alguns d'aquests balls.

Glòria Rognoni

N'hi ha una que és amb una cadira de rodes, ouna altra on surt una noia cega que anirà movent-se al votant d'un violinista.


Aquestes coreografies es podran veure al llarg del matí de diumenge i comptaran amb música en directe. A banda, la Taula de Discapacitats també s'encarregarà de repartir informació amb l'objectiu de donar-se a conèixer i sensibilitzar la població sobre la seva tasca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.