Jana Foraster guanya el primer premi del concurs Tot Fotoportada


  • Comparteix:

Josep Maria Vallès, Ramon Grau, Carmela Fortuny, Jana Foraster i Xavier Mate

Josep Maria Vallès, Ramon Grau, Carmela Fortuny, Jana Foraster i Xavier Mate

'Sense por', una impactant imatge de les catarates del Niàgara vistes des del Canadà, és la foto guanyadora del 21è Concurs Tot Fotoportada-Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC). La proposta és obra de Jana Foraster, que ha guanyat una revisió oftalmològica i una altra odontològica a l'HUGC, entrades per a dos espectacles del Teatre-Auditori, una escultura de Pep Codó i la portada del 'Tot Sant Cugat' amb la seva foto. La de Foraster és una de les 1.200 fotografies que des d'aquest dijous es poden veure en l'exposició fotogràfica del concurs, a la plaça de Barcelona, fins al 21 de desembre.

Després la mostra anirà, fins els volts de Nadal, a l'Hospital Universitari General de Catalunya. HP s'ha encarregat d'imprimir les imatges exposades que han superat en nombre, les 950 de l'anterior edició.

Una vintena de col·laboradors han fet possible els 8.000 euros en què estan valorats tots els premis, atorgats en un acte a la mateixa plaça de Barcelona. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha presidit l vetllada i ha valorat l''esperit viatger' dels participants. Jana Foraster ha estat la guanyadora en la categoria de viatges, l'apartat més ben valorat en premis, en un concurs que ha premiat una trentena de persones. La iniciativa també tenia les categories d'esports, lleure i Instagram.

L'editor de Totmedia, Ramon Grau, ha remarcat la participació de la iniciativa i ha qualificat la mostra com la més visitada de la ciutat. La guanyadora, Jana Foraster, s'ha felicitat pel primer premi, tot i reconèixer que, en viatjar molt, la tria entre les seves fotos ha estat difícil.


Jana Foraster

Ha estat la primera vegada que hi participo. Ha estat difícil perquè viatjo molt i no era fàcil escollir una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.