El CPA nomena Miguel Gil i Loli Solís andalusos adoptius

El 'bateig' coincideix amb la celebració del 41è aniversari de l'entitat


  • Comparteix:

Gil i Solís, a la dreta

Gil i Solís, a la dreta

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha 'batejat' aquest dissabte dos nous andalusos adoptius. Són Miguel Gil i Loli Solís, dos santcugatencs que han rebut aquest reconeixement amb sorpresa. El nomenament s'ha produït aquest dissabte a la seu de l'entitat, amb la celebració del 41è aniversari.

En Miguel i la Loli han estat batejats amb la tradicional 'manzanilla' andalusa en una acte que ha tancat un reguitzell d'actuacions de dansa popular d'aquesta zona de la península. Ambdós han agraït el reconeixement i han expressat la seva gratitut.

Qui ha anunciat els nous andalusos adoptius ha estat el president del CPA, Miguel Jiménez, que l'any passat va rebre aquest reconeixement. La trobada d'aquest dissabte, per Jiménez, demostra el bon estat de forma de l'entitat.




Miguel Gil / Loli Solís

Ha estat tota una sorpresa. / Per mí si que ha estat una sorpresa. Penses que no et tocarà i, mira, m'ha tocat!

Miguel Jiménez

El sentiment andalús continua molt viu. Aquí gent que no ha nascut fora d'Andalusia, com jo, estem al capdavant del CPA i fem activitats com el potaje, la Cruz de Mayo...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.