Sant Cugat porta a l'Smart City Expo els projectes més innovadors

L'Ajuntament i nou empreses santcugatenques estan presents a la trobada internacional


  • Comparteix:

Imatge de l'edició anterior de la trobada / Foto: ACN

Imatge de l'edició anterior de la trobada / Foto: ACN

Sant Cugat repeteix un any més a l'Smart City Expo World Congress de la mà de l'Ajuntament i nou empreses de la ciutat que porten els projectes i pràctiques més innovadores. La trobada internacional, una de les més importants del sector de les ciutats intel·ligents, s'inaugura aquest dimarts amb 700 expositors, la representació de més de 700 ciutats de més de 120 països, més de 400 ponents i una cinquantena d'activitats paral·leles.

La previsió és que uns 20.000 visitants passin pel recinte firal Gran Via fins dijous. Tres dies durant els quals l'Ajuntament presentarà programes vinculats a la innovació com el projecte Guia'm del Museu del Monestir, el servei de bus a demanda, l'Ambiteca i experiències en el camp de la gestió de residus i l'eficiència energètica.

Amb aquest objectiu, el consistori compta amb un estand propi, que a més obre a empreses innovadores del municipi perquè puguin estar presents en aquesta trobada internacional. A més, ha cedit espais expositius perquè les companyies puguin presentar el seus projectes i formar part del catàleg del congrés. En concret, i a través d'un procés selectiu públic, les empreses Veosat, Specialisterne, Venvirotech, Weandb, Creafutur i Efener Enginyeria tindran espai propi, mentre que Eco Intelligent Growth, Loop Unique Companies i Tai Smart Factory se sumen a l'estand municipal.

'Penso que és un orgull per a Catalunya, no només tenir Barcelona, sinó un ecosistema de ciutats intel·ligents que milloren dia a dia la vida de les seves ciutats', ha afirmat el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, al programa 'L'Entrevista' de la Xarxa.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, té previst inaugurar l'espai santcugatenc aquest mateix dimarts a la tarda.


Jordi Puigneró

Penso que és un orgull no només tenir Barcelona sinó un ecosistema de ciutats intel·ligents que milloren dia a dia la vida de les seves ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.