Cursa nocturna en protesta per l'assassinat de Laura Luelmo


  • Comparteix:

Els organitzadors de la cursa reivindiquen que les dones puguin sortir al carrer sense por a la nit / Foto: Localpres

Els organitzadors de la cursa reivindiquen que les dones puguin sortir al carrer sense por a la nit / Foto: Localpres

La indignació ha tornat a apoderar-se de la gent arran de l'assassinat de la professora Laura Luelmo, a mans d'un veí. I a Sant Cugat reivindiquen el dret a ser dona i a poder sortir a la nit al carrer sense por i per això s'ha organitzat un acte de protesta des d'un grup de WhatsApp. La iniciativa consistirà en una cursa nocturna que sortirà a les vuit del vespre des del Camí de Can Gatxet, a tocar dels túnels de Mira-sol, i arribarà a les nou de la nit a l'ajuntament on està confirmada l'assistència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny.

El recorregut serà pel pont de Can Ganxet, Lluís Companys, Rambla de Ribatallada, Francesc Moragas, Rambla del Celler i plaça de la Vila.

Segons una de les impulsores de la trobada, Sílvia Salvo, els participants portaran dorsals amb un logo que va crear la mateixa Laura Luelmo amb motiu del 8 de març. De moment hi ha apuntades 19 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.