Concentració de rebuig a l'agressió sexual a Sant Cugat


Temes relacionats

S'eleven a dos els casos de presumpta agressió sexual a Sant Cugat ( 5/feb/19)

Detingut un menor per una agressió sexual a la sortida d'una discoteca de Sant Cugat ( 4/feb/19)


  • Comparteix:

Cartell de la concentració / Foto: Hora Bruixa

Cartell de la concentració / Foto: Hora Bruixa

El col·lectiu feminista Hora Bruixa ha convocat una concentració aquest dimarts a les set de la tarda a la plaça d'Octavià per mostrar el seu rebuig a la presumpta agressió sexual a una menor la matinada d'aquest divendres a dissabte. Els Mossos van detenir el presumpte agressor, també menor, a la sortida d'una discoteca de Sant Cugat. El detingut ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Al llarg d'aquesta tarda, l'Ajuntament ha confirmat un segon cas a la mateixa zona d'oci nocturn.

Segons publica 'La Vanguardia', el personal de seguretat de la discoteca va retenir el presumpte agressor fins que va arribar la dotació de Mossos d'Esquadra. Segons el mateix diari, la víctima, que la van trobar en un carrer al costat del local d'oci nocturn, va ser traslladada a la Mútua de Terrassa.

Rebuig a través de les xarxes

A la concentració d'aquesta tarda, que porta per lema 'Plantem cara a les violències masclistes' també s'hi han sumat a través de les xarxes socials partits com ERC i la CUP. A més, han expressat el seu rebuig el Jovent Republicà, el col·lectiu Arran, el CDR de Sant Cugat i les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural. Aquest dilluns al vespre, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, també ha expressat el seu rebuig.






























  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.