L'Hospital General renova amb tecnologia punta el servei de radiologia

El centre segueix apostant per la innovació tecnològica per 'seguir sent referència' al Vallès i a Catalunya


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha presentat aquest dimecres les noves instal·lacions del servei de radiologia. En especial, una nova ressonància magnètica de 3 tesla d'última generació per a millorar el diagnòstic i l'experiència del pacient. Una inversió de prop de dos milions d'euros per reduir el temps i aconseguir una millor qualitat de les imatges.

Amb aquesta tecnologia es digitalitza la imatge en el moment d'obtenir-la i d'aquesta manera es millora la qualitat de les imatges i, sobretot, es redueix el temps d'exploració. Es necessiten cinc o sis minuts per a una prova que amb els equips convencionals suposava mitja hora. Més rapidesa i més claredat per a un centre que 'sempre ha apostat per la innovació tecnològica', ha explicat la directora del servei de Diagnòstic per la Imatge, Mariana Rovira.

Les millores que suposa aquesta nova ressonància, que dobla les prestacions de les quals disposava el centre, les ha detallades el doctor Vicente Martínez de Vega, cap del servei de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital Universitari QuirónSalud de Madrid. Principalment, la tecnologia implica una major fiabilitat diagnòstica, així com la investigació en els camps de l'oncologia i la neurociència, a la vegada que es millora l'experiència de l'usuari.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha visitat les instal·lacions renovades acompanyada de la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, i del portaveu municipal del PSC, Pere Soler. Fortuny ha posat en valor el centre com un hospital 'de referència' a la comarca i a Catalunya, que dóna servei a molts veïns i veïnes.




Mariana Rovira

Avui en dia, una ressonància de 3 tesla d'aquestes característiques al Vallès era necessària no només per millorar la qualitat, sinó també el diagnòstic, i per establir ponts en temes d'investigació i docència.

Carmela Fortuny

Aquest és un hospital de referència a la nostra ciutat, no només pel Vallès sinó per tot Catalunya i aposta per la innovació tecnològica pionera a la comarca. És un pas endavant per a un millor diagnòstic, una millor prevenció i una millor atenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.