Sant Cugat lamenta la pèrdua de Pasqual d'Ossó, una 'gran persona' que ha treballat per la ciutat


Temes relacionats

Mor l'exregidor i membre de La Lira Pasqual d'Ossó (15/feb/19)


  • Comparteix:

Pasqual d'Ossó amb La Lira / Foto: Localpres

Pasqual d'Ossó amb La Lira / Foto: Localpres

La societat santcugatenca lamenta la mort de Pasqual d'Ossó, exregidor durant 20 anys a l'Ajuntament, vinculat a la Societat Coral La Lira i col·laborador en tertúlies radiofòniques de Cugat.cat. Amics i companys de la seva vida cultural i política a la ciutat han expressat el seu condol i recordat la figura de d'Ossó, de la qual tots en destaquen el seu valor humà.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha destacat sobretot la seva 'dedicació al servei públic', així com la participació d'Ossó en el teixit social i cultura de la ciutat. 'És una gran pèrdua', ha dit i ha afegit que el seu 'deure com a alcaldessa és reconèixer la seva figura'.

L'exalcalde Joan Aymerich, amb qui d'Ossó va compartir tres mandats com a primer tinent d'alcalde, ha lamentat la seva pèrdua. Aymerich ha explicat a Cugat.cat que va tenir 'una relació molt estreta' amb l'exregidor durant la seva trajectòria política.

L'exregidora socialista Maria Sansa, amb qui Pasqual d'Ossó va compartir pregó a la Festa Major de 2003, ha destacat que 'es feia apreciar per tothom'. També ha explicat que 'sempre ens hem entès' políticament, malgrat les diferències.

De la seva banda, el membre de la Societat Coral La Lira Josep Garrell ha posat en valor la tasca de d'Ossó a l'entitat, n'ha destacat el 'seny' i l'ha definit com 'un gran amic i una gran persona'.

També s'ha expressat en aquests termes Carles Mayol, col·laborador de Cugat.cat que va compartir secció amb Pasqual d'Ossó al magazín 'Sant Cugat a fons'. Mayol ha explicat que d'Ossó 'ha aportat molt' a la cultura popular i a la política de Sant Cugat i ha remarcat que es tractava d'una persona 'amb ganes d'arribar a acords i avançar'.

Des de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana han mostrat el reconeixement a d'Ossó a través d'una piulada.











Carmela Fortuny

Representa vinculació polítca, dedicació al servei públic, però també participació en el teixit social i cultural de la ciutat. Una gran pèrdua. El que em toca a mi com a alcaldessa és reconèixer la seva figura.

Joan Aymerich

Amb en Pasqual jo havia tingut una relació molt estreta. En els tres mandats, ell va ser el meu primer tinent d'alcalde. Havíem fet coses conjuntament, amb moltes idees pel bé del poble.

Maria Sansa

A nivell personal és un gran cop, era un home que tenia ganes de viure més anys i es feia apreciar per tothom. A nivell polític és un home lleial a les seves idees però, amb les nostres diferències, sempre ens hem entès.

Josep Garrell

A part de ser una gran persona i un gran amic, a la Societat Coral La Lira ens ha fet molt bé pel seu tarannà i els seus consells, a més de ser un gran cantaire del bloc dels baixos. És una pèrdua molt sensible tant per La Lira com per Sant Cugat, perquè era una persona de molt seny.

Carles Mayol

En Pasqual és una persona d'aquelles que representa el 'viure a Sant Cugat i per Sant Cugat'. Ha aportat molt a la cultura popular i amb La Lira i també en la seva etapa política. Una persona de les que falten avui en dia, de consens, amb ganes d'arribar a acords i avançar, i sobretot una bellíssima persona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.