La Policia Local deté quatre persones per un presumpte robatori en un domicili de Valldoreix


  • Comparteix:

Els fets han tingut lloc aquest dijous a la tarda / Foto: Policia Local

Els fets han tingut lloc aquest dijous a la tarda / Foto: Policia Local

La Policia Local ha detingut aquest dijous a la tarda quatre persones per un presumpte robatori amb força en un domicili de Valldoreix. A un dels detinguts, a més, també se l'imputa per un presumpte delicte de falsedat documental.

La unitat de suport policial, que feia patrullatge preventiu per Valldoreix, va rebre l'avís d'un veí que havia observat un vehicle amb quatre ocupants que 'mostraven una actitud sospitosa'. La patrulla va localitzar el vehicle, que era de lloguer, i en van fer un seguiment discret. Quan es va aturar, dos dels ocupants van baixar i, després d'observar detingudament diversos domicilis, van saltar la tanca d'un habitatge de l'avinguda de Jacint Verdaguer.

Els agents van donar l'avís a altres unitats policials i van observar com el vehicle prosseguia la seva marxa en una velocitat molt reduïda fins aturar-se uns metres més endavant. Pocs minuts després, els dos individus que havien saltat al domicili van tornar al vehicle, que es va dirigir cap a una zona boscosa. En aquell moment els agents van aturar el vehicle fins que la resta de dotacions van arribar.

Els agents de la policia local van comprovar que un dels individus va voler identificar-se amb un document fals i, finalment, els quatre van quedar detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa i un d'ells per un presumpte delicte de falsedat documental.

Els detinguts van ser traslladats a la comissaria de Mossos d'Esquadra per tal de passar a disposició judicial i el vehicle va ser ingressat al dipòsit municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.