Coneix les cinc activitats que pots fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Ateneu acull una xerrada / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu acull una xerrada / Foto: L'Ateneu

Conferències i música marquen l'agenda d'aquest dijous. Comença amb una xerrada de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran i continua a Mira-sol parlant d''Alimentació compatible'. L'Ateneu proposa una conferència sobre com aprenen els infants a resoldre els conflictes pacíficament mentre que la Casa de Cultura acull un acte d'astronomia. Per tancar el dia, un concert al bar MUT del Casal Torreblanca. A més d'aquestes propostes també pots assistir a la presentació de quatre llibres que tenen lloc aquesta tarda a Sant Cugat.

CONFERÈNCIA

'Camí de Sant Jaume i Sant Cugat: una història oblidada' | 17.30 - Arxiu Nacional de Catalunya

A càrrec de l'antropòleg i professor del Museu Egipci de Barcelona, Francesc Carol. Activitat organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran i adreçada als seus socis.


XERRADA-TALLER

'Alimentació compatible' | 18.00 - Casal Mira-sol

Activitat a càrrec de Rosa Maria Escudero i organitzada pel Grup de Natura de la Coordinadora Sociocultural Mira-sol. Del programa d'activitats Casal Mira-sol - Primavera 2019.


FAMÍLIA

L'Ateneu Parla: 'Com aprenen els infants a resoldre pacíficament els conflictes?' | 18.00 - L'Ateneu

Xerrada sobre el paper de les persones adultes que eduqueni presentació dels llibres 'Análisis de conflictos familiares: un enfoque sistémico' i 'La resolución de conflictos y la mediación en el deporte'. A càrrec dels autors, Mònica Buscarons i Xavier Pastor; i Montse Tur i Jordi Sunyer.


ASTRONOMIA

Conferència: 'Calendaris: la dimensió del temps' | 20.00 - Casa de Cultura

Xerrada a càrrec del doctor en física, investigador i professor del departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona, Xavier Luri. Organitza l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.


MÚSICA

Cicle de música al MUT: Alessio Arena | 21.00 - Casal Torreblanca

Concert de 'world music' amb el cantant Alessio Arena i el guitarrista Rocco Papía. Al bar MUT del Casal Torreblanca. Entrada gratuïta. Aforament limitat.


EXPOSICIÓ

Inauguració d'exposició: 'Moments i sons', de Mònica Castanys | 19.30 - Sala Rusiñol

Mònica Castanys capta ambients urbans amb una forta càrrega d'impregnació humana. Els horaris són de dilluns a dissabte de 9h a 14h i de 17h a 21h i diumenges i festius d'11h a 15h.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.