La nova Coordinadora d'AFA farà xarxa entre les famílies

Vol promoure una escola pública de proximitat i abordar temes com la zonificació escolar


Temes relacionats

La Coordinadora d'AFA de Sant Cugat renova la seva junta (29/mar/19)

La FAPAC vol que la previsió de grups per al nou curs inclogui el de la 13a escola (28/mar/19)

Sant Cugat aposta per mantenir les dues zones escolars ( 4/feb/19)

La Generalitat planteja que la 13a escola comenci el curs vinent dins d'un altre centre ( 4/feb/19)


  • Comparteix:

Iona Casadevall, Gabriel Jover, Laura Alegre, Andreu Giralt, Eva Fernández i Carola Alegre són els membres de la nova junta / Foto: Cedida

Iona Casadevall, Gabriel Jover, Laura Alegre, Andreu Giralt, Eva Fernández i Carola Alegre són els membres de la nova junta / Foto: Cedida

La nova junta de la Coordinadora d'Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de Sant Cugat vol fer xarxa entre totes les AFA, potenciar les sinergies i donar-se a conèixer. També vol tractar temes que els preocupen com l'actual zonificació escolar, els cursos bolet i la massificació de les aules. 'El nostre objectiu és lluitar per a un escola pública de proximitat i de qualitat', ha afirmat la seva presidenta Laura Alegre. En una trobada amb els mitjans de comunicació aquest dimarts abans de reunir-se, la nova junta també ha explicat que tenen previst trobar-se properament amb l'Ajuntament per abordar tots aquests temes.

Un altra de les qüestions que volen posar damunt la taula és la construcció de la 13a escola a la ciutat, aspecte que volen debatre amb la resta d'AFA. 'Volem donar veu a les famílies', ha dit un dels membres de la Coordinadora, Gabriel Jover. 'Tant l'actual model de zonifació escolar com la construcció d'una nova escola són temes que discutirem amb les AFA', ha afegit. Per això, també incrementaran la comunicació amb les famílies i seran més presents a les xarxes socials.

La nova junta de la Coordinadora està formada per Laura Alegre com a presidenta i Iona Casadevall a la vicepresidència. Gabriel Jover s'encarrega de la secretaria i Carola Alegre de la tresoreria. Els vocals són Andreu Giralt i Eva Fernández.

El nou equip susbstitueix al que fins fa unes setmanes presidida Eva Tataret.







Laura Alegre

Treballar per a una escola inclusiva, no segregadora i de proximitat. També volem abordar temes que ens preocupen com la zonificació escolar, els cursos bolet i la massificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.