El 'Sant Cugat a fons' surt de l'estudi per oferir un especial amb alumnes del Leonardo da Vinci

Arnau Blanch, d'Arnau Griso, i LilDami i Sr. Chen han estat els entrevistats de luxe


  • Comparteix:

El 'Sant Cugat a fons' s'ha traslladat aquest dijous al matí al nou edifici de l'institut Leonardo da Vinci per oferir un programa especial amb la col·laboració d'una trentena d'alumnes. El magazín matinal de Cugat.cat ha començat a les nou del matí al porxo del centre i, durant tres hores, els joves han donat a conèixer el què han après en els últims tres anys de col·laboració amb el mitjà i s'han encarregat d'entrevistar uns convidats de luxe. Arnau Blanch, d'Arnau Griso, i els trapers LilDami i Sr. Chen s'han sotmès a les preguntes dels alumnes. Els guanyadors del premi Enderrock al millor disc de hip-hop 2019 han cantat en directe un dels temes de l'any a Catalunya, 'Pau Gasol'.

ESCOLTA-HO

Pel programa, els alumnes també han presentat els projectes que s'han dut a terme l'últim any, com per exemple els dinamitzadors esportius, els patis vius, la participació a l'International Youth Parliament i la mateixa col·laboració amb Cugat.cat. Per completar les tres hores de directe des del centre escolar, els alumnes han participat d'una tertúlia, on han exposat la seva visió sobre temes com el ressorgiment del feminisme entre les joves, l'ús o abús de les xarxes socials i el canvi climàtic i, per tancar el matí, també s'han preparat recomanacions literàries i de videojocs. La música també ha format part del magazín d'aquest dijous i Rita Corchero, amb l'ukulele, i Leyre Soler, acompanyada de Ferran Jorba amb la guitarra, han mostrat el seu talent musical amb actuacions en directe.

Arnau Blanch s'ha sotmès a l'interrogatori dels alumnes' / Foto: Cugat.cat
Alumnes de l'institut han fet possible l'especial del 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat


L'arribada de LilDami i Sr. Chen ha causat gran expectació entre els alumnes de l'institut i fins a 100 estudiants s'han apropat al porxo del centre per escoltar l'entrevista i gaudir de l'actuació en directe que han ofert conjuntament del tema 'Pau Gasol'.

LilDami i Sr. Chen han ofert una actuació en directe / Foto: Cugat.cat
LilDami i Sr. Chen han ofert una actuació en directe / Foto: Cugat.cat







Alumnes Leonardo

No m'esperava que vinguessin cantants i ha estat molt interessant . / És una molt bona activitat per aprendre com és la ràdio. / La ràdio és una manera d'ajudar a que s'expressin millor i que perdin la vergonya.

Lildami

S'ha de visibilitzar que es pot fer rap en català i que comptin amb nosaltres ens posa molt feliços.

Silvia Güell

És una gran oportunitat per als alumnes per conèixer un mitjà de comunicació real. Tota aquella feina que fem en teoria a la classe la poden aplicar.

Albert Prat

Han quedat molt contents, era un dels objectius que teníem. També volíem traslladar-los-hi com es fa periodisme, com es fa una entrevista, preparar una secció i fer un programa de ràdio en directe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.