Robert Navarro i la Fundació Iván Mañero, premis Paul Harris i Venus


  • Comparteix:

Els premiats, Robert Navarro segon per l'esquerra i Ruth Mañero segona per la dreta, amb representants del Rotary i Sílvia Solanellas / Foto: Cugat.cat

Els premiats, Robert Navarro segon per l'esquerra i Ruth Mañero segona per la dreta, amb representants del Rotary i Sílvia Solanellas / Foto: Cugat.cat

El propietari del restaurant Masia Can Ametller, Robert Navarro, rebrà el Premi Paul Harris en la Nit Rotària, que se celebrarà el 8 de juny a la mateixa masia. L'acte també servirà per entregar el premi Venus a l'entitat guardonada enguany, la Fundació Ivan Mañero. Durant la nit s'entregaran els beneficis del Concert per la Solidaritat del gener a la Creu Roja.

L'entitat reconeix a Navarro la col·laboració en els últims anys en l'activitat de l'associació i la seva predisposició a donar suport a tota mena d'iniciatives solidàries. Vinculat al món del tennis, va ser president del CTN Sant Cugat i va ocupar diversos càrrecs a les federacions catalanes i espanyoles. La Fundació, per altra banda, s'endú el guardó en reconeixement a la seva feina a Guinea Bissau en suport a la infància i a les dones sense recursos. Tant Navarro com la directora de la fundació, Ruth Mañero, han agraït el nomenament durant l'acte que s'ha celebrat aquest divendres al Cafè Auditori.

La distinció Paul Harris Fellow, que commemora el fundador del Club Rotary, s'entrega a persones que hagin tingut iniciatives de qualitat social, cultural o professional i es decideix per votació dels socis de l'entitat. També amb aquest mètode es decideix el premi Venus de Sant Cugat, que en aquest cas és exclusiu de l'agrupació santcugatenca i que obsequia els receptors amb una estàtua elaborada per un membre del Rotary.




Ruth Mañero

Moltes gràcies a Rotary per aquest premi. Com a qualsevol fundació, mai ho fas pel reconeixement, sinó perquè et surt de dins.

Robert Navarro

Quan em va trucar en el seu moment en Jesús Ruiz no m'ho acabava de creure. Estic encantat de rebre un premi com aquest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.