El Concurs d'arrossos de Festa Major exhaureix els tiquets en poc menys de dues hores


  • Comparteix:

Un any més els tiquets per al Concurs d'arrossos de Festa Major s'han exhaurit en poques hores. Enguany, les inscripcions han estat una mica més lentes per la gestió de les fiances per al material, una novetat d'enguany, fet que no ha impedit que la cua davant l'Ateneu girés la cantonada. Tot i la pluja, 225 grups s'han apuntat a aquesta activitat, una de les més multitudinàries de la festa grossa de Sant Cugat. El magazín 'Sant Cugat a fons' ha estat present en el moment en què s'obrien les portes de l'entitat i es formalitzaven les primeres inscripcions.

ESCOLTA-HO

A les nou del matí s'obria el termini per inscriure's al 39è Concurs d'arrossos i, en menys de dues hores, s'han exhaurit tots els tiquets. La més matinera, Montserrat Piñeiro, ha començat a fer cua a un quart de sis del matí i ha explicat que 'fins a les sis no ha començat a venir' més gent, però ella ve ben aviat perquè sap que 'sempre hi ha aquesta cua'. L'últim tiquet s'ha donat quan faltaven uns minuts per les onze del matí i ha resultat ser un número sobrant. Una plaça que s'ha emportat Martí Edo i el seu grup, que eren els primers de la llista d'espera. Després de la sorpresa, Edo s'ha mostrat 'molt content', ja que eren 'els primers dels derrotats' però, tot i així, han decidit aguantar sota la pluja 'fins a l'últim moment' i 'han tingut sort'.

El preu de la inscripció és d'un euro per persona i la recaptació es destina a Càritas Sant Cugat. Enguany, però, s'ha incorporat un dipòsit obligatori de cinc euros per cadira, 25 per taula i els habituals 10 euros pels tres peus que serà retornat un cop es torni tot el material en condicions.

Un total de 225 paelles i centenars de persones ompliran el diumenge 30 de juny, últim dia de Festa Major, la Rambla del Celler.





Montserrat Piñeiro

Sé que sempre hi ha aquesta cua. Fa molts anys que estic fent els arrossos i em fa molta il·lusió, m'agrada venir ben aviat.

Martí Edo

Molt content perquè érem els primers dels derrotats, però hem aguantat sota la pluja fins a l'últim moment i hem tingut sort, ens han donat un número que ha sobrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.