Centenars d'infants entreguen les seves cartes als Ambaixadors Reials

La comitiva enviada pels Reis d'Orient ha visitat Sant Cugat hores abans de la cavalcada


Temes relacionats

Apunta't aquests consells per gaudir d'una cavalcada segura ( 5/gen/20)

Afectacions al trànsit per la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient ( 4/gen/20)

Cugat Mèdia seguirà al minut l'arribada dels Reis Mags ( 4/gen/20)

S'apropa la data més esperada per als infants: els Reis d'Orient, a punt d'arribar a Sant Cugat (30/des/19)


  • Comparteix:

Centenars de nens i nenes han entregat aquest dissabte les seves cartes per als Reis Mags d'Orient als Ambaixadors Reials. La comitiva, enviada per Ses Majestats hores abans de la seva visita a Sant Cugat, ha fet parada a l'Envelat a la plaça de l'U d'Octubre per rebre als infants i conèixer quins són els seus desitjos. Els missatgers dels Reis d'Orient han arribat amb el trenet de Sant Cugat Comerç juntament amb alguns dels seus ajudants i acompanyats de música.

A dos quarts de sis de la tarda els Ambaixadors Reials han arribat al recinte mentre els menuts, expectants i il·lusionats, feien cua per poder entregar en mà la seva carta i fer les últimes peticions als missatgers dels Reis d'Orient. Llibres, trencaclosques, jocs de taula, videojocs i, fins i tot, salut per a tots als nens i nenes són només alguns dels desitjos dels infants que aquesta tarda s'han apropat a l'Envelat.

Quan tenien davant els Ambaixadors Reials, els menuts, alguns més nerviosos que d'altres, asseguraven que s'havien portat bé, que havien fet tots els deures i que havien ajudat als pares i les mares a casa. Com a resposta, 'els Reis Mags ho veuen i ho saben tot'.

A més de recollir les darreres cartes a Sant Cugat, els Ambaixadors Reials també han volgut enviar un missatge a tots els infants. L'Ambaixadora ha assegurat que, el que volen ells i els Reis d'Orient, és que els infants es portin bé i que 'tinguin molta salut'.

Els Ambaixadors Reials han estat els últims en recollir les peticions dels infants, després que patges i una patgessa ho hagin fet aquest divendres des de diversos punts de Sant Cugat. Després d'aquesta cita, només queda esperar l'arribada de Ses Majestats aquest diumenge que ompliran de màgia i il·lusió els carrers de tota la ciutat, tant el centre com els seus barris i districtes.




Infants

El FIFA 20 i un llibre / Jocs de taula / Que no hi hagi nens malalts.

Ambaixadora Reial

Que siguin bons tot l'any que ve com ho han sigut aquest i que tinguin molta salut. Això és el que els hi desitgen els Reis d'Orient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.