Rècord de recollida de roba usada als contenidors de Sant Cugat durant el 2019

El material recollit als contenidors de Roba Amiga es reutilitza o es recicla


  • Comparteix:

Un dels contenidors de recollida de roba de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Un dels contenidors de recollida de roba de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els contenidors de roba reutilitzada de Sant Cugat es van omplir l'any passat més que mai. En total van recollir 427.686 quilos, 11.252 més que durant el 2018. La roba recollida pot tenir dues finalitats: la reutilització o el reciclatge, fabricant nous productes a partir dels vells.

El contenidor que més quilos de roba van acumular van ser el del CAP Sant Cugat (12.184 quilos), el de la plaça d'en Coll (9.571) i el del carrer de l'Abat Armengol (8.586).

Més enllà de la tasca de donar una segona vida a la roba, la Cooperativa Roba Amiga també treballa per a la inserció de persones en situació o amb risc d'exclusió social. Les peces recollides o reciclades es poden comprar a les botigues de la cooperativa. Tot plegat permet garantir el finançament i la sostenibilitat econòmica de l'entitat. És en aquests establiments on, a més, es produeix el contacte necessari entre la ciutadania i els membres de la cooperativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.