L'Hospital General imparteix un curs pràctic d'iniciació en la investigació

El doctor Albert Balaguer, director del Servei de Pediatria de l'hospital, és l'encarregat d'impartir-lo a adjunts i residents


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) imparteix un curs pràctic d'iniciació a la investigació. El doctor Albert Balaguer, director del Servei de Pediatria del centre, és l'encarregat d'oferir aquest curs a adjunts i residents amb l'objectiu d'animar-los a treballar en casos pràctics per començar a entendre com es prepara un projecte d'investigació. Aquests cursos s'ofereixen des de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) a tots els centres sanitaris i s'organitzen a l'hospital santcugatenc.

Tots els dijous de dos quarts de dues a dos quarts de quatre de la tarda, el Dr. Balaguer dota els seus alumnes d'instruments perquè sàpiguen com es llegeix una publicació científica i com es realitza un projecte d'investigació d'inici a final. Els interessats en assistir a aquestes classes es poden inscriure en qualsevol moment de l'any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.