Una companyia de Sant Cugat, entre les guanyadores de l'SmartCatalonia Challenge Port de Tarragona

Bioidenti-cell està especialitzada en biometria especialitzada


  • Comparteix:

Bioidenti-cell, entre les guanyadores de l'SmartCatalonia Challenge / Foto: Cedida

Bioidenti-cell, entre les guanyadores de l'SmartCatalonia Challenge / Foto: Cedida

La companyia amb seu a Sant Cugat Bioidenti-cell és una de les guanyadores del concurs d'idees SmartCatalonia Challenge Port de Tarragona. Es tracta d'un concurs d'innovació promogut pel departament de Polítiques Digitals i que també ha premiat CTRL4 Enviro-Maccion, Herta Security i Vidmar. Totes les companyies s'han endut de premi dues entrades per a la propera edició del Mobile World Congress i la possibilitat de presentar la seva solució a l'estand de la Generalitat a l'Smart City Expo World Congress d'enguany.

Els participants han hagut de presentar solucions a reptes com garantir accessos ràpids i segurs al port, el monitoratge i seguiment de vehicles, la identificació automàtica de personal acreditat i la identificació automàtica de mercaderies.

Bioidenti-cell
Bioidenti-cell és una companyia especialitzada en el desenvolupament biomètric, tant dactilar com facial, i en la seva aplicació. Treballen tant per a clients finals com per a consultores tecnològiques o fabricants de hardware. La companyia es troba ubicada a l'@Sant Cugat Business Park, a la Via Augusta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.