Sant Cugat dona una especial rebuda a Liam Estrada Fernández, primer santcugatenc de l'any

El nadó i la família han rebut un lot d'obsequis de comerços i empreses de la ciutat en la 20a edició de la iniciativa que organitza Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El guanyador de la iniciativa de Cugat Mèdia 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Liam Estrada Fernández, ha estat rebut oficialment aquest divendres a l'ajuntament. La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, l'Ajuntament i els comerços i empreses col·laboradores han donat la benvinguda al nadó amb un lot d'obsequis. La família també s'ha endut una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros de Catalana Occident, que patrocina la iniciativa des dels seus inicis. Enguany s'ha celebrat la 20a edició de la recepció del primer santcugatenc de l'any.

En Liam va néixer el 3 de gener a la Clínica Quirón, amb tres quilos de pes i 48,5 centímetres d'alçada. La criatura és fill d'en Quim Estrada i la Laura Fernández i el germà petit d'en Leo, que ha complert els 20 mesos. La família s'ha mostrat molt agraïda pels detalls que han rebut i asseguren que aquest reconeixement va ser 'la segona sorpresa de l'any', després del naixement d'en Liam.

Enguany, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l'associació Sant Cugat Comerç, La Compagnie des Petits, Mans de sant, Més Marcs, Pastisseria Sàbat, Sant Cugat H&R, Tot Sant Cugat i Vins Noe. Gràcies a les aportacions de tots els participants, la família Estrada Fernández ha rebut productes, vals i descomptes per gaudir a la ciutat. A més, Cugat Mèdia i l'Ajuntament també han fet entrega d'un obsequi.

Es tracta del 20è any que Cugat Mèdia organitza aquesta rebuda del primer santcugatenc de l'any de la mà de Grup Catalana Occident. Com ja és habitual, l'asseguradora ha regalat a la família una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros. El Director d'Agència de la sucursal a Sant Cugat, Esteve Franco, explica que 'han apostat per estar-hi' des que se'ls hi va proposar la primera edició i esperen poder participar 'molts anys' més. Franco ha remarcat que és una iniciativa que concorda amb 'la manera de fer i d'entendre la societat' de Catalana Occident a Sant Cugat.

Per la seva banda, la directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca, ha definit la iniciativa com 'afectuosa i amable'. A més, Lablanca destaca que l'acte representa els valors de Cugat Mèdia d'apostar per la infància i, a través d'una informació contrastada, fer 'més crítica, més plural i més rigorosa' la societat.

L'acte de presentació del primer santcugatenc de l'any ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'ajuntament i ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, i la regidora d'Infància, Pilar Gorina. Després de donar la benvinguda a en Liam, Vila ha posat en valor la implicació del comerç local de Sant Cugat en esdeveniments com aquest. El comerç local i de proximitat és 'l'ADN' de Sant Cugat, ha afirmat la tinenta d'alcaldia.

Relació de col·laboradors i premis
  • Catalana Occident (pòlissa 1.500 euros)
  • Cugat.cat (vídeo per als pares)
  • TOT Sant Cugat (portada especial del 'TOT' i subscripció anual pel 2020 a 'Món Sant Cugat')
  • Sant Cugat Hotel & Restaurant (nit d'hotel i esmorzar per als pares)
  • Sant Cugat Comerç (val de compra 300 euros)
  • Vins Noè (vins i caves)
  • Pastisseria Sàbat (pastís de benvinguda)
  • Mes marcs (obsequi de la botiga)
  • Mans de Sant (sessió per als pares)
  • La Compagnie des Petits (val de compra 50 euros)









  • Quim Estrada

    Va ser la segona sorpresa de l'any. La primera va ser el naixement del Liam. Sorpresa molt agradable i amb molts detalls. A nosaltres ens queda estar agraïts.

    Esteve Franco

    Amb el primer nadó, des de la primera edició que ens ho van proposar, hem apostat per estar-hi i que hi poguem participar-hi per molts anys. Ens sembla una iniciativa que va molt amb la nostra manera de fer i d'entendre la societat dins de Sant Cugat.

    Mònica Lablanca

    Una iniciativa afectuosa i amable. Ens encanta aquesta recepció i conèixer el primer santcugatenc de l'any. Representa un acte que és l'aposta de Cugat Mèdia per la infància, per l'educació i per fer una societat més crítica, més plural, més rigorosa i que tingui informació més contrastada.

    Elena Vila

    Aquest esdeveniment també es pot fer gràcies al nostre teixit empresarial i comercial que és importantíssim a la ciutat. Avui s'ha vist més amb la seva contribució a la ciutat i amb els santcugatencs. Sant Cugat té el seu ADN en el comerç local i de proximitat, ho han demostrat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.