Ingla demana 'aturar' Sant Cugat per combatre el coronavirus

En una reunió amb el CECOPAL s'ha decidit tancar totes les dependències municipals i oferir serveis via telefònica i telemàtica


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha demanat a la ciutadania 'aturar' Sant Cugat per frenar l'epidèmia del coronavirus. Després de la reunió amb el Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL), l'Ajuntament ha decidit prendre més mesures per contenir el contagi i entre les quals destaquen el tancament de totes les dependències municipals a partir de dilluns amb el funcionament de serveis imprescindibles via telefònica, al 010, o a través del web del consistori. En un missatge institucional, l'alcaldessa ha demanat als santcugatencs que es quedin a casa i que actuïn amb 'tranquil·litat, respecte, responsabilitat i solidaritat'.

Ingla també ha donat a conèixer que es tancaran els parcs infantils i demana evitar aglomeracions al carrer 'quan se surti a comprar'. A més, l'alcaldessa assegura que el subministrament d'aliments i productes de primera necessitat 'està garantit'.

Les noves mesures aplicades a Sant Cugat coincideixen amb el decret d'estat d'alarma per part del govern espanyol durant 15 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.