Repartiment de 28.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat

El material, que procedeix de la remesa enviada a Catalunya, es repartirà a les set estacions de FGC i a la de Renfe


Temes relacionats

Retorn a la feina per alguns treballadors no essencials (13/abr/20)

El Govern compra 14 milions de mascaretes que els ciutadans podran recollir a les farmàcies amb la targeta sanitària ( 9/abr/20)


  • Comparteix:

L'estació de ferrocarrils de Sant Cugat / Foto: Localpres

L'estació de ferrocarrils de Sant Cugat / Foto: Localpres

Voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil repartiran 28.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat. Les mascaretes seran per a les persones que usin el tren per desplaçar-se a la feina, una vegada finalitzat el permís retribuït recuperable dictat pel govern espanyol. El repartiment, previst fins dimarts, es farà a partir de dos quarts de set del matí i fins a les dotze del migdia a les set estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i a l'estació de Renfe.

Es lliurarà una mascareta per persona a l'interior de les estacions una vegada el ciutadà hagi validat el bitllet. L'entrega de la mascareta quirúrgica s'efectuarà seguint totes les mesures de seguretat necessàries en higiene i distància social. La distribució de mascaretes entre les diferents estacions es farà en funció del número de passatgers en un dia feiner.

La partida de 28.000 mascaretes reservades per a Sant Cugat és en proporció al cens del municipi segons el criteri establert pel ministeri d'Interior, que ha concentrat la distribució de material en els municipis de més de 30.000 habitants amb estacions de tren, metro o autobusos.

El repartiment d'aquest material de protecció sanitària comptarà amb el suport policial, ja que en cada estació hi haurà una patrulla de la Policia Local o dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.