Els districtes de Sant Cugat tenen tots els preparatius enllestits per les cavalcades d'avui


  • Comparteix:

Els districtes de Sant Cugat també estan preparats per celebrar aquesta tarda les tradicionals cavalcades dels Reis Mags, que enguany arriben amb alguns canvis i novetats. Xocolatades, un bon assortit de caramels i les tradicionals carrosses seran, un any més, els principals al·licients d'aquesta nit màgic de Reis a Mira-sol, La Floresta i Les Planes.

Els districtes ja estan a punt per les cavalcades de Reis d'aquesta tarda, que preparen des de fa setmanes. Les diferents associacions de veïns, comerços i empreses de cada zona han col·laborat per fer possible un any més que Ses Majestats d'Orient arribin a tots els racons del municipi.

A La Floresta el seguici reial s'iniciarà a la Plaça de l'Estació, cap tres quarts de sis de la tarda i s'acabarà al Centre Social i Sanitari, al punt de les set, on els tres Reis recolliran les darreres cartes. Aquest any, a més, hi haurà xocolata per a tothom i un tortell gegant de 2 metres i mig de llarg i 80 centímetres d'ample. Ho explica un dels organitzadors de la cavalcada, Xavier Sans.

Xavier Sans

Aquest any com a novetat més important tenim un tortell de resi gegant que ha ofert el forn i pastisseria de La Floresta per substituir els tradicionals melindros


La cavalcada de Mira-sol començarà a Mas Gener i finalitzarà al Casal de Cultura, passant per l'Església del Carme, on es farà una ofrena al nen Jesús. Un cop s'aturi el seguici es farà també una xocolatada popular. En aquest cas, la principal novetat és la recuperació dels cavalls per transportar a Ses Majestats. Ho explica la vocal de l'associació de veïns de Mira-sol, Agustina Molins.

Agustina Molins

Aquest any les carrosses van amb cavalls després d'anys de no poder-ho fer


El districte de Les Planes, degut a la seva complicada orografia, seguirà sense carrosses un any més, però amb els tradicionals cavalls muntats pels Reis Mags. El recorregut serà el de l'any anterior, començant a la plaça de la Creu d'en Blau fins a 'Ca l'Avi', on mossèn Pere rebrà els tres Reis i els oferirà un petit refrigeri. La resta del seguici podrà gaudir d'una xocolatada i de l'oportunitat d'apropar-se als Reis i entregar-los les darreres cartes. Una experiència inoblidable per als més petits, tal i com explica una de les organitzadores, Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

Pels nens poder estar una estona amb els tres reis és un moment màgic


I també el barri de Can Barata també celebrarà la seva pròpia cavalcada, i ho farà recorrent els principals carrers i acabant, com no, amb una xocolatada i melindros, on els nens i nenes podran aprofitar per compartir una estona amb els Reis. Ho explica Margarita Marsà, una de les veïnes del barri.

Margarita Marsà

Recorrem els principals carrers de Can Barata i acabem al local dels joves on farem una xocolatada amb melindoros i on els nens podran estar amb els tres reis


El seguici començarà cap a dos quarts de vuit, arribarà al local per fer la xocolatada a dos quarts de nou, on s'espera gaudir de la companyia dels Reis fins a dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.