L'Ajuntament reparteix més de 10.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat

L'ús de mascaretes en el transport públic és obligatori durant la fase 0 de desconfinament


Temes relacionats

La fase 0 de la desescalada entra en vigor a tot el territori ( 4/mai/20)


  • Comparteix:

L'Ajuntament reparteix mascaretes a les estacions de tren / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament reparteix mascaretes a les estacions de tren / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament reparteix, entre aquest dilluns i dimarts, 12.500 mascaretes entre els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies a les estacions de Sant Cugat. L'ús de mascaretes al transport públic és una de les noves mesures de seguretat obligatòries establertes per a la fase 0 del desconfinament parcial decretat pel govern espanyol. La mesura es deu a l'augment de mobilitat de la ciutadana que es preveu amb la reactivació aquest dilluns de part de l’activitat comercial.

Per garantir el compliment d'aquesta obligació, el govern espanyol ha distribuït mascaretes arreu de l'Estat espanyol. A Sant Cugat, Protecció Civil i agents de civisme s'encarreguen, entre aquest dilluns i dimarts, de repartir 12.500 mascaretes a l'interior de les estacions de tren de FGC i Rodalies. El lliurament d’aquest material de protecció segueix les normes de seguretat i higièniques reglamentàries.

Donació de gel desinfectant al teixit comercial local
Paral·lelament, el teixit comercial de Sant Cugat ha començat a aixecar persianes i, la majoria, a oferir servei amb cita prèvia. Durant aquesta setmana, agents de civisme distribuiran 1.000 pots de gel desinfectant de mig litre entre les botigues i establiments que obrin portes. El material es pot lliurar gràcies a la donació de l'empresa santcugatenca Eurofragance.

L'Ajuntament manté la crida a la ciutadania per donar material sanitari. Gràcies a donacions voluntàries d'empreses i ciutadania, el consistori pot destinar més material de protecció als col·lectius que en tenen més necessitat. Les persones que tinguin material per fer mascaretes o que s'ofereixin per cosir-les i esterilitzar-les poden contactar amb l'Ajuntament a voluntariat@santcugat.cat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.