L'Oficina Municipal d'Escolarització amplia el servei de cara a les preinscripcions

Les preinscripcions escolars comencen aquest dimecres de manera telemàtica


Temes relacionats

Ja hi ha dates per a les preinscripcions escolars ( 7/mai/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ha reforçat el servei de cara a les preinscripcions escolars per a segon cicle d'infantil, primària i ESO, que comencen aquest dimecres i que es faran principalment de manera telemàtica com a conseqüència de la crisi del coronavirus. Des d'aquest dilluns, l'OME atén de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per telèfon, a més de telemàticament a través del correu. A més, també s'atendrà presencialment amb cita prèvia les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció de manera telemàtica.

Horaris de l'OME
- De dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda al telèfon 93 565 70 00.
- Atenció telemàtica al correu ome@santcugat.cat
- Atenció presencial amb cita prèvia. Es pot sol·licitar a partir d'aquest dimecres trucant al 010 (telèfon fix) o al 900 104 941 (des de mòbil o fora del municipi). L'atenció serà a partir del 19 de maig, quan comencen les preinscripcions presencials.

Calendari de les preinscripcions
Les preinscripcions escolars per al curs 2020-2021 d'infantil, primària i ESO serà del 13 al 22 de maig. Segons ha informat la conselleria d'Educació, tots els tràmits es podran fer en línia per evitar desplaçaments als centres, tot i que es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22.

Escoles bressol
El període de preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 18 i 29 de maig. Per formalitzar-la, cal enviar un correu electrònic amb un conjunt de documentació a l’escola bressol demanada en primera opció. Els tràmits es poden consultar al web de l'Ajuntament.


L’Oficina Municipal d'Escolarització (OME) atendrà de forma presencial (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 25 al 29 de maig.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.