El PHSC i la Selecció Catalana Júnior d'Hoquei Patins juguen un partit de suport a les seleccions catalanes


  • Comparteix:

El partit l'ha guanyat la Selecció Catalana per 2 gols a 9

El partit l'ha guanyat la Selecció Catalana per 2 gols a 9

Donar suport a la selecció catalana d'hoquei patins. Aquest ha estat el principal objectiu del partit que han disputat aquest cap de setmana la selecció catalana júnior d'Hoquei Patins i el Patí Hoquei Sant Cugat al pavelló de la Rambla del Celler. La jornada, organitzada pel PHSC i per la JERC, ha comptat amb la presència del seleccionador nacional, Jordi Camps, i dels jugadors Ivan Tibau i Jaume Llaverola, entre d'altres.

El partit ha estat organitzat pel Patí Hoquei Sant Cugat i les JERC amb l'objectiu d'homenatjar i donar suport a les seleccions catalanes després de Macau i del revés de Fresno. El partit ha enfrontat la categoria júnior de la Selecció Catalana d'Hoquei Patins i el primer equip del Patí Hoquei Sant Cugat. El seleccionador nacional, Jordi Camps, ha assistit a la jornada i ha destacat la cobertura informativa que els mitjans de comunicació han estat donant de la reunió a Fresno, cosa que ha portat a que aquest fet no fos una simple anècdota.

Jordi Camps

Si tot això que estem fent ara serveix per alguna cosa, serveix per venir aquí. Si no hagués passat res i això hagués passat com una simple anècdota, segurament no hagués passat tanta cosa. El fet de poder sortir a la televisió cada dia durant tres setmanes, els hi hem de donar les gràcies i a que moolta gent s'hi ha apuntat


Camps ha destacat alhora que el boom mediàtic és bo per clubs com el Patí Hoquei Sant Cugat, per tal de captar l'atenció de la gent i que hi hagi més nens que es vulguin apuntar a practicar aquest esport.

Jordi Camps

Si ara tenim tot aquest boom mediàtic, crec que val la pena aprofitar-ho per clubs com el Sant Cugat, que no són a la divisió d'honor ni a primera nacional espanyola, per poder agafar nens, i si tot això ha servit perquè aquests nanos tinguin més ganes, per nosaltres l'objectiu està perfecte


De fet, després de l'enfrontament d'aquest dissabte, la Federació Catalana d'Hoquei ha assegurat al club santcugatenc que més endavant organitzarà un altre clínic pels jugadors infantils, juvenils i júnior de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.