En marxa la instal·lació dels nous mòduls de l'escola La Mirada

Els elements de joc del parc del Patufet es traslladen a 50 metres


  • Comparteix:

Les obres ja han començat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres ja han començat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres per instal·lar els nous mòduls de l'escola La Mirada ja han començat. El nou espai s'ubicarà a l'esplanada que hi ha davant de l'escola L'Olivera i constarà de quatre mòduls que acolliran aules i lavabos, a més d'altres mòduls que serviran per connectar els primers. Aquesta nova part de La Mirada ocuparà 2.027 metres quadrats (668 per a mòduls, 12 per al porxo i la resta per al pati). Amb els treballs, que van a càrrec de la Generalitat, es manté part de l'actual sorral que hi ha a la zona i alguns arbres; la resta es replantaran a les zones verdes adjacents a l'escola.

Els mòduls es trobaran a una zona verda on hi ha el parc del Patufet. Els elements de joc es traslladaran a 50 metres, on també s'adequarà una pista esportiva de lleure, mobiliari urbà i una millora de l'enjardinament. Des de l'Ajuntament s'està treballant per calendaritzar aquests treballs.

Amb l'aprovació inicial dels tràmits urbanístics per a la construcció de l'edifici que acollirà La Mirada, ara l'Ajuntament 'està accelerant tots els tràmits' per aconseguir que el nou espai 'sigui una realitat el més aviat possible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.