L'Ajuntament engega obres de millora a diversos equipaments durant l'agost

El gruix dels treballs es farà als centres educatius


  • Comparteix:

Obres a l'escola La Mirada / Foto: Ajuntament

Obres a l'escola La Mirada / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament duu a terme obres de millora en diversos equipaments de la ciutat per un valor de més de 300.000 euros. Les principals actuacions es realitzaran a les escoles bressol, escoles d'educació primària i instituts amb l'objectiu que estiguin a punt per a l'inici de curs al setembre. La Generalitat intervé en alguns d'aquests projectes amb una inversió de prop de 700.000 euros. També es realitzaran treballs a l'església del Monestir, al Casal per a Joves de la Floresta, a la Masia de Can Quitèria, al Centre Obert de Can Llobet i al Centre de Serveis Educatius.


El Niu: Reformes a les aules dels nadons i dels mitjans. Treballs per reduir l'impacte acústic entre aules, obertura de l'aula de nadons al pati i nova rampa d'accessibilitat (48.211,00 euros IVA inclòs).

La Mimosa: Construcció d'aula per acollir l'alumnat de la nova línia que s'incorpora aquest pròxim curs. Adequació de la resta d'estances i instal·lació d'una caseta al pati. (12.656, 48 euros IVA inclòs)


La Mirada: Construcció de les escomeses de l'electricitat, l'aigua corrent, l'aigua pluvial i residual i de la xarxa d'internet. (15.489,79 euros IVA inclòs). El departament d'Educació de la Generalitat es fa càrrec de la instal·lació de quatre mòduls i del trasplantament d'arbres afectats a l'antic parc del Patufet i del manteniment en el pati dels arbres no afectats (221.580,68 euros IVA inclòs).

Gerbert d'Orlach: Rehabilitació de la coberta de l'escola i treballs en general d'impermeabilització de l'edifici (41.493,79 euros IVA inclòs).

Pins del Vallès: Millores en la climatització del centre. Aquesta actuació forma part del projecte europeu 'Geòfit', al qual l'Ajuntament aporta 23.000 euros.

L'Olivera: Unificació de l'aula d'informàtica i l'aula de música per mitjà d'un envà mòbil. (5.648,69 euros IVA inclòs).

Catalunya: Rehabilitació de la coberta de l'escola i del paviment de rajola ceràmica (27.076,11 euros IVA inclòs). La Generalitat es fa càrrec de les obres de la primera fase de la futura ampliació pel centre de secundària (14.785,13 euros IVA inclòs).

Joan Maragall: Per part del departament d'Educació de la Generalitat, adequació de l'espai per a una nova aula de l'alumnat de 3r curs. Renovació del fals sostre acústic i l'enllumenat (14.199,46 euros IVA inclòs).

Collserola: Per part del departament d'Educació de la Generalitat, obres menors d'adequació de diferents espais de l'escola (48.279,00 euros IVA inclòs).

Ciutat d'Alba: Per part del departament d'Educació de la Generalitat, obres d'ampliació de la cuina i el menjador (40.279,00 euros IVA inclòs).


Angeleta Ferrer i Sensat: Per part del departament d'Educació de la Generalitat, obres als lavabos i substitució parcial de les finestres (13.949,71 IVA inclòs).

Arnau Cadell: Per part del departament d'Educació de la Generalitat, obres de reforma de les instal·lacions per al control de la legionel·losi (21.945,10 IVA inclòs).


Església del Monestir: El departament d'enginyeria Civil i Ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya instal·larà instruments de mesura als elements estructurals de l'església per comprovar possibles moviments del conjunt. També s'ha contractat els serveis d'un equip d'experts que en faran un seguiment al llarg de l'any (33.147,79 euros IVA inclòs).

Casal per joves del Centre Sociosanitari de la Floresta: Instal·lació de la climatització (38.579,94 euros IVA inclòs).

Masia Can Quitèria: Protecció acústica de la unitat exterior del clima (21.717,72 euros IVA inclòs).

Centre Obert Can Llobet: Substitució de finestres, instal·lació de climatització i pintar l'espai (30.706,69 euros IVA inclòs).

Centre Serveis Educatius: Substitució de tancaments i col·locació d'una mampara divisòria mòbil (14.097,31 euros IVA inclòs).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.