Els pensionistes reprenen les concentracions per reclamar més ajudes en sanitat i mobilitat

Més informació sobre els serveis a la gent gran, baixada de preus al transport públic i millor atenció, principals demandes de la plataforma


  • Comparteix:

Un moment de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la concentració / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha tornat a les concentracions periòdiques aquest dilluns amb la millora dels preus del transport públic, de l'atenció a la gent gran i la defensa de les pensions com a eixos principals dels propers mesos. Una trentena de persones s'ha reunit, respectant escrupolosament la distància de seguretat, davant l'ajuntament, on els membres del grup han rendit comptes de la seva activitat dels últims mesos i han repassat els objectius de futur del col·lectiu, els mateixos que els van portar a sortir al carrer abans de la pandèmia.

Un dels temes que s'ha tractat a la concentració ha estat la reunió entre entitat i Ajuntament el juliol passat, on, asseguren, es van trobar alguns punts de trobada com la priorització de la segona residència de la gent gran, que l'equip de govern vol tenir enllestida abans d'acabar el mandat.

D'altres temes, això sí, no es va poder avançar tant. La rebaixa dels preus del transport públic per desplaçar-se a la Mútua Terrassa són un objectiu compartit entre equip de govern i pensionistes, però de moment no hi ha hagut cap pas significatiu en aquesta direcció. Tampoc en les millores en la sanitat pública, per la qual han comptat amb el suport de Marea Blanca. De la mateixa manera, també queda als deures el compromís de l'Ajuntament en fer arribar informació sobre ajuts i serveis per a la gent gran a la ciutadania.

La plataforma havia decidit suspendre aquestes concentracions durant la pandèmia. Ara, amb distància de seguretat assegurada per unes marques al terra i una desinfecció constant de pancartes i altres elements, el grup ha decidit tornar a sortir al carrer per fer sentir la seva veu i reclamar atenció per un col·lectiu amb més de 12.000 persones a Sant Cugat.




Luismi Robles

Emprendre de nou les reivindicacions que fins ara manteníem. Unes pensions dignes i altres temes socials a nivell local que estem tractant amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.