La Fundació Jeroni de Moragas organitza la 3a marxa solidària Pas per tu amb un format adaptat a la Covid-19

La marxa tindrà lloc entre el 19 d'octubre i el 9 de novembre i es podrà fer sol o acompanyat


  • Comparteix:

Detall del cartell de la 3a marxa solidària / Foto: Fundació Privada Jeroni de Moragas

Detall del cartell de la 3a marxa solidària / Foto: Fundació Privada Jeroni de Moragas

La 3a marxa solidària Pas per tu de la Fundació Privada Jeroni de Moragas tindrà lloc entre el 19 d'octubre i el 9 de novembre amb un format adaptat a l'actual situació sanitària. La proposta d'enguany és una marxa lliure que es pot fer sol o acompanyat durant els dies indicats. Aquesta marxa solidària és una iniciativa oberta a tothom amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu i contribuir a una societat més justa i solidària.

Els participants hauran d'adquirir la samarreta de la marxa, fer un recorregut lliure i enviar una fotografia al WhatsApp 629 768 460 indicant els quilòmetres que s'han fet. L'objectiu de l'entitat és sumar 1.000 quilòmetres

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la fundació o enviant un correu a esdeveniments@jmoragas.org indicant el nom i cognom del participant, el número de telèfon, la talla de samarreta i si el participant és menor de 14 anys o té alguna discapacitat. També es poden realitzar les inscripcions al Taller Jeroni de Moragas, trucant a la Treballadora Social del Centre Ocupacional, Silvia Rey, al telèfon 93 674 50 48 (extensió 207) o al mòbil 660 68 86 89.

Les inscripcions tenen un preu de dotze euros o, en cas dels menors de 14 anys o persones amb diversitat funcional, el preu és de vuit euros. També hi ha la modalitat del dorsal solidari fent aportació voluntària al compte ES17 0182 8192 1102 0152 9964.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.