Set farmācies de Sant Cugat se sumen a la campanya d'Oncolliga contra el cāncer de mama

Diversos establiments de la ciutat disposen de polseres solidāries #socunamaamiga des d'avui, Dia Mundial de Cāncer de Mama, fins aquest diumenge


  • Comparteix:

Detall del cartell de la campanya 'Sigues una mā amiga' / Foto: Fundaciķ Oncolliga

Detall del cartell de la campanya 'Sigues una mā amiga' / Foto: Fundaciķ Oncolliga

La Fundaciķ Oncolliga ha posat en marxa la campanya solidāria 'Sigues una mā amiga' amb motiu del Dia Internacional contra el Cāncer de Mama que se celebra el 19 d'octubre. Set farmācies de Sant Cugat, l'Ateneu Santcugatenc i tres establiments de la ciutat donen suport a la campanya de prevenciķ, difusiķ i recaptaciķ que s'allargarā fins al 25 d'octubre en quč es convida a tothom, sigui dona o home, a fer una exploraciķ de les mames. Els comerįos de la ciutat disposen de les polseres solidāries #socunamaamiga per dos euros.

Les farmācies que colˇlaboren amb la campanya sķn la Farmācia Monestir, Farmācia Beringues, Farmācia Riera Rivičre, Farmācia Diaz Puerto SCP, Farmācia Santa Teresa, Farmācia Coll Favā i Farmācia Joan Ruiz de Bustillo. D'altra banda, també disposen dels braįalets solidaris l'Ateneu Santcugatenc, Quiros Salķ de Bellesa, Supernatural S.L. i Dietčtica i herbolari Gerd Rius.

Més d'un centenar de farmācies de la província de Barcelona s'han sumat a la campanya solidāria de la Fundaciķ Oncolliga 'Sigues una mā amiga', entre les quals es troben les santcugatenques. Des de la fundaciķ recorden que la detecciķ precoį del cāncer pot determinar l'evoluciķ de la malaltia. La implementaciķ de programes de detecciķ precoį, juntament amb els avenįos diagnōstics i terapčutics, s'han traduīt en un increment de la supervivčncia, (que se situa en el 89,2% als 5 anys del diagnōstic), segons afirmen des d'Oncolliga. La recaptaciķ es destinarā a donar suport a persones amb cāncer de mama i a les seves famílies.

Sant Cugat es vesteix de rosa
L'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix es tenyiran de rosa aquest dilluns per mostrar el seu suport a la lluita contra el cāncer de mama, com han anunciat a través de Twitter.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.