La xarxa de carrils bici de Sant Cugat segueix creixent

La junta de govern ha donat llum verda a dos nous projectes de la xarxa ciclable: un a Mira-sol i l'altre a Rius i Taulet


  • Comparteix:

El carril bici del passeig de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

El carril bici del passeig de Francesc Macià / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat disposarà de nous itineraris ciclables. La junta de govern ha donat llum verda a dos nous projectes per ampliar la xarxa pedalable de la ciutat: un afectarà el barri de Mira-sol i està pressupostat en 142.806 euros i l'altre se situarà a l'avinguda de Rius i Taulet i suposarà una despesa de 163.947 euros. El govern vol refermar així l'aposta per 'fomentar una mobilitat més sostenible i segura, facilitant la circulació de bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal'.

En el cas de Mira-sol, els nous itineraris connectaran Mas Gener i el Turó de Can Mates amb el Casal de Mira-sol, l'institut-escola Catalunya i l'estació de FGC. Aquesta iniciativa és fruit d'un procés participatiu i es durà a terme amb el pressupost de lliure disposició de 2017.

Pel que fa al carril de Rius i Taulet, connectarà aquesta via amb la rotonda del Xic. L'objectiu és que aquesta plaça quedi connectada amb Volpelleres, a través del carril bici de Can Graell, i amb el centre de Sant Cugat, a tocar del parc Central.

Ara l'Ajuntament l'engegarà el procés per licitar els projectes i confia que els nous carrils puguin ser una realitat durant l'any vinent.

Plànol dels nous carrils bici / Foto: Ajuntament
Plànol dels nous carrils bici / Foto: Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.