HP CodeWars se celebrarà enguany de manera virtual

El concurs de programació per a estudiants de secundària vol promocionar el talent femení


  • Comparteix:

Imatge d'axiu d'una edició anterior de l'HP Codewars, a Sant Cugat  / Foto: HP

Imatge d'axiu d'una edició anterior de l'HP Codewars, a Sant Cugat / Foto: HP

El concurs de programació HP CodeWars se celebrarà enguany de manera virtual i simultàniament als tres principals de la companyia a l'Estat espanyol (Sant Cugat, Madrid i Lleó). A causa de la situació sanitària, aquesta 'virtual edition', que tindrà lloc el 6 de març, es farà a través d'una plataforma en línia que proposaran i gestionaran els treballadors voluntaris dels equips d'enginyeria d'HP.

Al CodeWars hi participaran, durant tres hores, estudiants de secundària (ESO, batxillerat i cicles formatius) d'entre 14 i 18 anys, que posaran a prova els seus coneixements en llenguatges de programació Java, Python 2, 3, C o C++, tot resolent problemes matemàtics.

Cada equip està format per tres alumnes i un professor de la seva escola; cada centre podrà preinscriure fins a tres equips i tindran preferència aquells dels quals hi participin noies. De fet, un dels objectius d'HP és promocionar el talent femení en un sector on el 65% de treballadors són homes.

L'organització proposa que les escoles habilitin un espai a les seves instal·lacions per poder participar de la iniciativa, que tindrà lloc el 6 de març. L'altra opció serà que ho facin des de les seves pròpies llars.

Les inscripcions estaran obertes fins al 7 de febrer, diumenge de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.