La Federació de Comerciants vol donar continuïtat a la feina de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

La nova Federaicó estudia que els botiguers de la ciutt prticipin enguany al Sant Cugat Actiu orgnitzats per barris

La nova Federaicó estudia que els botiguers de la ciutt prticipin enguany al Sant Cugat Actiu orgnitzats per barris

Continuar potenciant el comerç de la ciutat és el principal objectiu que s'ha marcat la Federació de Comerciants de Sant Cugat, en vistes a agafar el relleu definitivament a Sant Cugat Comerç, que es dissoldrà el mes de març. Des de la Federació valoren molt positivament la tasca feta per l'associació durant els últims 25 anys i esperen continuar les seves campanyes en el futur.

Després que l'associació Sant Cugat Comerç hagi iniciat el traspàs definitiu de les seves funcions a la nova Federació de Comerciants del municipi, el president de la nova Federació, Josep Lluís Galvany, ha fet un balanç molt positiu de la feina feta per aquesta associació durant el seus 25 anys d'història. Amb tot, però, Galvany ha explicat que era necessari crear la Federació per aglutinar totes les associacions de botiguers de la ciutat.

Josep Lluís Galvany

Crec que ha sigut una etapa molt fructífera i molt bona. Han treballat molt bé, i la forma de portar la feina ha estat fantàstica. Però ha arribat el moment de crear una Federació, perquè era necessari.


Pel que fa als reptes que es plantegen a la Federació a partir d'ara, Galvany ja ha avançat que treballaran sobretot per potenciar encara més el comerç de la ciutat a través de diverses campanyes. La Federació té sobre la taula la idea de crear una nova imatge de marca, per substituir la de Sant Cugat Comerç, tot i que ara mateix no és una prioritat.

Un dels temes més importants que està preparant aquests dies la Federació és la participació del comerç local a la mostra Sant Cugat Actiu, que se celebra aquest any. Josep Lluís Galvany ha avançat que la intenció de la Federació és introduir novetats, com per exemple que els botiguers de la ciutat organitzin les paradetes per barris.

Josep Lluís Galvany

Ara estem treballant en el Sant Cugat Actiu. Volem reunir el màxim nombre d'associats perquè hi participin. Volem que sigui una cosa diferent a altres anys. Volem fer-ho per barris.


D'altra banda, Galvany s'ha compromès a continuar amb les campanyes engegades per Sant Cugat Comerç i potenciar també els monòlits de senyalització comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.