Els treballadors de Salvesen convoquen una vaga per a la millora de les condicions

Un dels centres de l'empresa, encarregada de la logística de Danone, està ubicat a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa Salvesen logística ha convocat una vaga per millorar les condicions dels treballadors / Foto: Google Maps

L'empresa Salvesen logística ha convocat una vaga per millorar les condicions dels treballadors / Foto: Google Maps

Els treballadors de l'empresa santcugatenca Salvesen Logística, que s'encarrega de la logística de Danone, han convocat una vaga per dimarts, dimecres i dijous que ve. L'objectiu de l'aturada és exigir a la companyia una millora de les condicions laborals i salarials. A banda del centre santcugatenc, l'empresa també té centres de treball a Madrid, València i Sevilla.

El president del comitè d'empresa, Juan Molero, ha explicat a Cugat Mèdia que han convocat la vaga perquè tenen "un conveni precari" i consideren que "com a treballadors essencials mereixem una compensació".

L'empresa i els treballadors van iniciar fa setmanes un procés de negociació per millorar diferents aspectes que afecten la plantilla, com les condicions laborals, els salaris o les categories professionals, entre d'altres. En vista de la impossibilitat d'arribar a un acord satisfactori per a les dues parts, els empleats han decidit mobilitzar-se.

No obstant això, tal com explica Molero, la intenció que tenen "no és crear cap mena de conflicte, però sí que volem un cert reconeixement". Abans de procedir a l'execució de la vaga, els treballadors han convocat un dia de mediació, que serà aquest dilluns, per intentar arribar a un acord amb l'empresa. Si s'assolís, la vaga es desconvocaria i se seguiria amb l'activitat habitual.


Juan Molero

Considerem que com a treballadors essencials mereixem una compensació, ja que l'empresa matriu, Danone, va premiar els seus treballadors amb una prima. I nosaltres no hem rebut cap mena de gratificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.