Alumnes de Sant Cugat participen en el programa educatiu de la Fundació Naturgy

La iniciativa sobre tecnologies energètiques 'Efigy Education' té com a objectiu impulsar les vocacions tecnològiques


  • Comparteix:

Imatge d'un taller a una escola / Foto: Fundació Naturgy

Imatge d'un taller a una escola / Foto: Fundació Naturgy

Més de 1.300 alumnes d'educació primària i secundària de Sant Cugat, Terrassa, Sabadell i Rubí participen en el programa educatiu i formatiu de la fundació de la companyia energètica que imparteix tallers sobre els reptes actuals de l'energia i les noves tecnologies energètiques.

En total es faran una cinquantena de tallers presencials, amb les estrictes mesures de seguretat per tal de complir amb la normativa anti-Covid i garantir la seguretat dels alumnes, i sis tallers en format virtual. A més, el programa tindrà continuïtat durant tot el curs, amb continguts sobre energia en l'àmbit de les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), adaptats a tots els nivells del currículum escolar. L'objectiu és, també, impulsar les vocacions tecnològiques des de ben aviat.

La tutora de P5 de l'escola Àgora de Sant Cugat Cristina Madueño valora positivament la iniciativa: "Lliga molt estretament amb els continguts que ja hem treballat a classe i facilita que els infants, des de ben petits, comencin a reflexionar sobre com les petites accions quotidianes, com ara anar a l'escola, tenen un impacte sobre el medi ambient".

Aquesta iniciativa forma part del programa de divulgació Efigy Education, amb el qual té previst arribar enguany a 12.000 estudiants de tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.