Detinguts in fraganti dos homes que intentaven robar en una casa de Valldoreix

El jutge ha enviat a presó els dos homes, detinguts en el marc d'un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local


  • Comparteix:

La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre els Mossos i la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Localpres

La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre els Mossos i la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Localpres

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Sant Cugat han detingut in fraganti dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força l'interior d'un domicili. Els fets van tenir lloc divendres passat al vespre en una casa de Valldoreix, quan els policies, que feien patrullatge de prevenció, van veure un home que tenia 'una actitud vigilant' i un altre que va sortir d'una casa saltant la tanca perimetral.

Les patrulles van aturar-los i els van escorcollar: un portava a la butxaca 1.000 euros en bitllets i 10 paquets de tabac. Després, els agents van comprovar que al jardí de la casa d'on va sortir un dels arrestats hi havia un tornavís de grans dimensions. Això sí, els Mossos indiquen que "cap de les finestres o portes de la casa havia estat forçada".

Els arrestats van passar a disposició judicial el 20 de febrer, al jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar presó per als dos.

Les detencions formen part d'un dispositiu conjunt de la Policia Local de Sant Cugat i dels Mossos d'Esquadra per prevenir robatoris a domicilis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.