Les entitats culturals de Sant Cugat recapten 2.000 euros per a La Marató de TV3 2020

A través d'un acte solidari, les entitats de la Coordinadora d'Entremesos han fet aquest donatiu per a la investigació de la Covid-19


  • Comparteix:

Ballada solidària de les entitats culturals el passat desembre / Foto: Localpres

Ballada solidària de les entitats culturals el passat desembre / Foto: Localpres

Les entitats de cultura popular i tradicional catalana de Sant Cugat han fet una donació de 2.000 euros per a La Marató de TV3 2020 que, en aquesta edició, destinava el fons a la investigació de la Covid-19. El 27 de desembre passat, les entitats que conformen la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat van organitzar un acte solidari per recaptar diners. Aquest va ser el retorn de la cultura popular i tradicional de la ciutat al carrer després de mesos sense poder actuar a causa de la pandèmia.

A la plaça de l'U d'Octubre es va dur a terme una actuació per part de totes les entitats i on es van respectar les mesures de seguretat necessàries que la situació exigia: distància, desinfecció, gel hidroalcohòlic i mascareta Després de més de tres hores d'actuacions en un espai acotat i a l'aire lliure. L'acte solidari i una aportació per part de la Coordinadora d'Entremesos ha permès fer una donació de 2.000 euros a La Marató. Des de la Coordinadora volen "agrair a tota la ciutadania de Sant Cugat que va participar i realitzar els seus donatius''.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.