El Conservatori de Sant Cugat acollirà la segona prova del Premi BBVA de Música

Alguns alumnes santcugatencs ja han anunciat que s'hi presentaran


  • Comparteix:

L'exterior del Conservatori on es durà a terme la segona prova presencial del Premi BBVA/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'exterior del Conservatori on es durà a terme la segona prova presencial del Premi BBVA/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat serà la seu de la segona prova presencial del 5è Premi BBVA de Música al Talent Individual el proper 24 d'abril. La primera prova es durà a terme de forma telemàtica. Alguns alumnes santcugatencs ja han anunciat que es presentaran al premi i ho han comunicat a partir de la xarxa social Facebook, on pròximament es descobriran els noms dels escollits.

Aquest certamen té com a objectiu potenciar la formació dels joves músics estudiants per facilitar que es puguin dedicar professionalment a la música. Està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.