La Fundació 'La Caixa' i Caixabank donen 54.600 euros a entitats de Sant Cugat dedicades a la Síndrome de Down

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down, la Fundació 'La Caixa' ha promogut l'atenció de persones amb aquesta síndrome durant la pandèmia


  • Comparteix:

Imatge del curtmetratge 'Distintos', promogut entre d'altres per l'Obra Social 'La Caixa' / Foto: Caixabank

Imatge del curtmetratge 'Distintos', promogut entre d'altres per l'Obra Social 'La Caixa' / Foto: Caixabank

La Fundació 'La Caixa' i Caixabank han destinat 54.600 euros a entitats socials de Sant Cugat que es dediquen a l'atenció a persones amb Síndrome de Down. L'objectiu és reforçar l'atenció a aquestes persones especialment durant la pandèmia de la Covid-19, en una acció que al voltant del Dia Mundial de la Síndrome de Down, que es commemora el 21 de març. La Fundació Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia, ASDI Sant Cugat, Acompanya'm Sant Cugat, el Taller i la Fundació Privada Jeroni de Moragas, l'Associació en suport a persones amb Discapacitat Mental, la Fundació Privada Unió Esportiva Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat són les entitats santcugatenques beneficiàries.

Caixabank, a través de la Fundació 'La Caixa', ha aportat 500.000 euros a un centenar d'entitats de tot l'Estat espanyol que treballen per a la inclusió de persones amb Síndrome de Down. Des de l'entitat bancària expliquen en un comunicat que la pandèmia ha agreujat la situació d'aquest col·lectiu i "ha suposat un fre a la seva activitat i desenvolupament diari".

D'entre les iniciatives promogudes per Caixabank, aquest dijous té lloc una jornada virtual 'Caixabank Talks' organitzada amb la Fundació Asindown i la Fuerza del Corazón, en què s'analitzarà el curtmetratge del 2017 'Distintos", que relata el viatge de dos nois amb Síndrome de Down que s'organitzen per anar a un concert d'Alejandro Sanz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.