L'EMD de Valldoreix reparteix 150 ampolles plegables per netejar el pipi dels gossos a la via pública

Per poder-la obtenir s'ha de presentar el DNI a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb la condició de ser resident de Valldoreix


  • Comparteix:

Exemple d'una de les 150 ampolles plegables repartides / Foto: Ajuntament de Valldoreix

Exemple d'una de les 150 ampolles plegables repartides / Foto: Ajuntament de Valldoreix

L'oficina d'Atenció Ciutadana de l'EMD està repartint gratuïtament ampolles plegables entre els residents de Valldoreix que tenen gos perquè puguin netejar més fàcilment els pipis d'aquests durant els passejos. La iniciativa s'emmarca en la campanya de civisme 'Valldoreix més cívic' i està adreçada a les persones empadronades a la vila. Com que el nombre de les ampolles és limitat (n'hi ha 150) es repartirà una sola unitat per cada família. Per poder-la obtenir s'ha de presentar el DNI a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

L'ordenança municipal sobre la protecció i la tinença responsable d'animals estableix sancions d'entre 100 a 400 euros per aquells embrutin espais públics amb excrements o miccions a façanes d'edificis i mobiliari urbà.

La iniciativa ha estat possible gràcies al veí de Valldoreix Antoni Font, propietari de la marca de mascotes Wuapu, que ha cedit les 150 ampolles plegables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.