Valldoreix celebra diumenge el Carnestoltes amb una festa familiar al pati del Casal


  • Comparteix:

L'animació d'un grup de jazz i el concurs de disfresses seran els plats forts de la festa

L'animació d'un grup de jazz i el concurs de disfresses seran els plats forts de la festa

Valldoreix celebra aquest diumenge la seva festa de Carnestoltes. Una gran xocolatada popular, l'animació d'un grup de jazz i el tradicional concurs de disfresses seran els principals ingredients de la celebració, que tindrà lloc al Casal de Cultura.

El tret de sortida es farà diumenge a les 11 del matí, amb una xocolatada per a tots aquells que vagin disfressats. A partir d'aleshores, el Casal de Cultura de Valldoreix s'omplirà de petits i grans, que podran gaudir d'una festa familiar animada per l'actuació del grup de jazz barceloní 'Roger Canals i la seva banda'.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, ha fet una crida a la participació dels valldoreixencs en aquesta festa, que de moment està especialment dirigida als infants i als seus pares però que, en futures edicions, es vol estendre a totes les franges d'edat.

Josep Casadellà

La festa està plantejada en un ambient molt familiar, amb la mainada que es disfressa acompanyada dels pares, alguns disfressat i d'altres no.


Al final de la jornada es lliuraran els premis del concurs de disfresses i comparses, tot i que la voluntat és que tota la mainada obtingui una recompensa per haver participat a la festa. Enguany, aprofitant l'Any del Llibre i la Lectura, els guanyadors rebran un lot de llibres, a triar segons les seves preferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.