Un Sant Jordi 'meravellós', malgrat les restriccions anti-Covid

Llibreters, floristes i Ajuntament celebren el transcurs de la Diada de Sant Jordi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del centre de Sant Cugat aquesta Diada de Sant Jordi / Foto: Lali Puig

Imatge del centre de Sant Cugat aquesta Diada de Sant Jordi / Foto: Lali Puig

Llargues cues, llibres, roses i bon temps. Sant Cugat ha pogut celebrar amb èxit una Diada de Sant Jordi que, encara lluny de la normalitat, ha satisfet tant llibreters i floristes com l'Ajuntament de Sant Cugat. Des del sector del llibre han agraït la 'paciència de la ciutadania', que s'ha adaptat a les limitacions anti-Covid per fer possible una jornada 'meravellosa'. En el cas dels venedors de roses, s'han superat totes les expectatives, amb llargues cues per fer-se amb una flor i molts establiments que s'han quedat sense existències.

Malgrat la celebració, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha recordat que en aquesta Diada de Sant Jodi "no hi era tothom", en referència a què les entitats no han pogut instal·lar paradeta. "Tenim ganes d'un Sant Jordi normalitzat, amb totes les entitats i que hi participi tothom". Ingla ha celebrat, això sí, com tant els comerciants com el públic s'ha adaptat als protocols. "Això ho hem de fer, però bé", ha dit en referència a la progressiva obertura de les activitats amb públic.

En aquest sentit, i preguntada sobre l'organització de la Festa Major, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, creu que aquestes dues setmanes d'activitats amb motiu del Sant Jordi "serviran per veure com encarem l'estiu", després de més d'un any de restriccions i tancaments. Des de l'Ajuntament ja pensen en la festa grossa, que serà "molt diferent" al que està acostumada la ciutat, però que serà "possible".






Llibreters

La gent està demostrant molta paciència. Estem molt agraïts. Està sent una Diada Meravellosa. / La gent tenia ganes de Sant Jordi. / Ha estat excepcional. / Ha estat una jornada molt bona.

Mireia Ingla

Tenim ganes de tenir un Sant Jordi normalitzat, amb totes les entitats al carrer. Ha estat molt millor que l'any passat, ha traspassat la previsió.

Esther Madrona

Aquests dies ens estan servint per veure com es comporta la gent amb les normes. Ens agrada pensar en una Festa Major possible, molt diferent, amb totes les noves normes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.