La Policia Local guanya eficiència amb tauletes als cotxes patrulla

L'adquisició de set tauletes és el primer pas per la digitalització del cos policial


  • Comparteix:

Sant Cugat fa una aposta cap a la digitalització de la Policia Local amb l'adquisició de set tauletes per automatitzar processos i millorar l'eficiència dels agents. Aquest és el primer pas d'un procés que continuarà amb la compra de PDA i nous programaris. Les tauletes tenen els aplicatius informàtics necessaris perquè les patrulles siguin al més autònomes possible, participant directament i en connexió directa amb les bases de dades policials. També han de permetre la realització d'informes, actes i altres comunicats d'incidències.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat Mèdia que aquests dispositius permetran l'agilització de la feina dels agents i "en certa manera", ha dit, "convertiran el cotxe en una petita oficina". Ara per ara, la central telefònica de la Policia Local es descol·lapsarà i els agents tindran, a la vegada, un accés més ràpid a la informació.


Francesc Carol

Hem adquirit un total de set tauletes, d'última generació, per la Policia Local, que els hi permetrà l'accés, mitjançant els programaris que anirem afegint, a determinades informacions que fins ara havien d'esperar a arribar a comissaria o a trucar directament a comissaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.