Els Bombers aconsegueixen estabilitzar completament el foc de Castellví i Martorell

Ja s'ha emès una ordre de detenció per a l'home que hauria causat el foc, a causa d'una negligència mentre feia treballs de soldadura


  • Comparteix:

Imatge de l'incendi, el foc del qual ha estat visible des de Sant Cugat / Foto: ACN

Imatge de l'incendi, el foc del qual ha estat visible des de Sant Cugat / Foto: ACN

Tarda intensa a l'incendi de Castellví i Martorell. Els Bombers han aconseguit controlar les reproduccions que s'han produït a la tarda sense que s'hagi incrementat el perímetre cremat 'de manera significativa'. Mitjançant una nota de premsa, els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi havia estat completament estabilitzat a les 21.40 h d'aquest dimecres. Segons el Cos d'Agents Rurals, l'incendi ha cremat 195,7 hectàrees, la majoria de les quals de vegetació forestal (193,84 Has). El foc ha afectat majoritàriament el terme municipal de Martorell (138,62 Has). A Castellví de Rosanes, el foc n'ha arrasat 58,08.Per altra banda, la cinquantena de veïns desallotjats ja poden tornar a casa seva a partir d'aquesta tarda.

El jutge, avança el 324, ja ha emès una ordre de detenció per l'home que hauria causat l'incendi, després que els Agents Rurals l'hagin identificat. Es tracta d'un veí que hauria provocat negligentment el foc mentre feia treballs de soldadura a menys de mig quilòmetre del bosc.

El fum que ha provocat el foc ha estat visible des de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.