La tasca de la fundació del Dr. Ivan Mañero, premiada a la XII edició de la Starlite Gala

Fa 15 anys que el cirurgià du a terme projectes solidaris a Guinea Bissau


  • Comparteix:

Iván Mañero durant l'entrega de premis / Foto: Cedida

Iván Mañero durant l'entrega de premis / Foto: Cedida

La tasca que du a terme el doctor Iván Mañero a l'Àfrica Occidental, a través de la seva fundació, ha estat reconeguda amb un premi a la Starlite Gala, celebrada el 8 d'agost a Marbella, a Màlaga. L'acte va reconèixer la labor del cirurgià plàstic a Guinea Bissau amb la infància més desfavorida, l'atenció sanitària, l'educació, l'alimentació i l'empoderament de les dones. En el seu discurs, Mañero ha donat les gràcies a la seva mare per ensenyar-li la diferència entre la solidaritat i la caritat que per ell significa ''compartir el que un té amb els altres i no el que a un li sobra''.

Fa 30 anys que Mañero està involucrat en el món de la solidaritat i la cooperació. Després de treballar amb altres ONG a l'Àfrica Occidental i conèixer la seva situació, va decidir crear, al costat de la seva germana Ruth, la fundació que porta el seu nom.

Iván Mañero i el seu equip mèdic viatgen cada any per atendre i operar aquells casos que resulta impossible assistir a Guinea Bissau per la falta d'especialistes. Entre les seves labors, destaca la de reconstrucció de nenes i dones que han sofert mutilació genital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.