220 persones opten a set places fixes de personal administratiu de l'Ajuntament de Sant Cugat

Les proves d'accés han tingut lloc aquest dimecres al matí a l'institut Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

Moment de les proves, aquest dimecres a l'institut Leonardo da Vinci / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Moment de les proves, aquest dimecres a l'institut Leonardo da Vinci / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un total de 220 persones de les 413 que van presentar sol·licitud s'han presentat aquest dimecres a les proves d'accés de personal administratiu funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sant Cugat. Les tres proves requerides, un test, una de tipus pràctica i una de competències, han tingut lloc a l'institut Leonardo da Vinci i s'han concentrat en un únic matí per facilitar la logística personal, laboral i familiar de les persones que s'hi han presentat. L'Ajuntament ha habilitat, de fet, una sala d'alletament a petició de dos candidats i ha posat disposició d'aquests exàmens 20 treballadors municipals i 20 aules del centre.

Aquestes proves serviran per ocupar set places fixes de personal administratiu del consistori, una de les quals està reservada a persones amb discapacitat. De les 391 persones que van fer la sol·licitud, 206 han comparegut a les proves, mentre que pel que fa a la plaça per a persones amb discapacitat, va tenir 22 sol·licituds i 14 persones assistents.

L'objectiu del consistori amb aquestes proves és avançar en la regularització de llocs de treball en l'administració pública, malgrat les limitacions de la llei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.