Pugem al Trenet de Nadal de Sant Cugat

Fins al 4 de gener, el trenet surt de la plaça d'Octavià i fa un tomb per la ciutat


  • Comparteix:

Una de les activitats que Sant Cugat ha organitzat per aquestes festes és el Trenet de Nadal, un comboi de rodes dedicat especialment als més petits que surt de la plaça d'Octavià i ofereix un passeig de mitja hora per la ciutat. El Trenet de Nadal funciona des de fa més d'una setmana, i hi serà fins al 4 de gener. Els horaris són d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Cal tenir en compte, però, que els dies laborables del 3 al 23 de desembre només circula de tarda, i que els dies 24 i 31 només ho farà al matí. El 5 de gener al matí estarà reservat per a col·lectius específics. No es podrà agafar el 25 i 26 de desembre i l'1 de gener.

Perquè tot funcioni a la perfecció, hi ha dos agents de civisme que s'encarreguen del Trenet de Nadal. Una d'elles és la Mònica Boldó, que ha explicat que la seva feina és revisar els tiquets de compra que es necessiten per pujar, oferir a tothom que puja gel hidroalcohòlic, i també comptar els passatgers mirant que hi càpiguen tots.

Per pujar-hi, es pot fer amb qualsevol tiquet de compra a tots els comerços, restaurants i farmàcies de Sant Cugat, per un import de 5 euros per persona. Els menors de catorze anys hauran d'anar acompanyats d'un adult i no necessitaran més tiquets.




Mònica Boldó

Els revisem els tiquets de compra que es necessiten per pujar al tren, i a més a més fem la rentada de mans pel tema Covid. Després comptem els passatgers i mirem que hi càpiguen tots



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.