Aquest serà el recorregut de la cavalcada de Reis de Sant Cugat

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia busquen voluntaris per a l'organització de la cavalcada


Temes relacionats

'Torna el Nadal a Sant Cugat' amb més de 370 activitats per a petits i grans (30/nov/21)


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient, a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els Reis d'Orient, a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Compte enrere perquè els Reis d'Orient arribin a Sant Cugat per portar la màgia a totes les llars dels infants. La tradicional cavalcada torna el 5 de gener, després que l'any passat la situació sanitària obligués a suspendre-la, amb un recorregut nou: la benvinguda a Ses Majestats per part de l'alcaldessa serà a la plaça d'Octavià a les 18.10 h. La cavalcada arrencarà a les 19 h al carrer de Castellví i farà un recorregut que acabarà a la plaça de la Vila a les 20.20 h, on Melcior, Gaspar i Baltasar faran un parlament i on recolliran les cartes d'última hora de la canalla.




Recorregut:
Passeig Francesc Macià; carrer de l'Abat Guillem d'Avinyó; passeig de Francesc Macià; ronda de Salvador Espriu; passeig de Francesc Macià; Rambla del Celler; rotonda de la Plaça de la Vila; carrer Josep Puig i Cadafalch; a la rotonda s'agafa Rambla del Celler fins al Parc de la Pollancreda on es torna a agafar el carrer Josep Puig i Cadafalch de tornada; avinguda de la Torre Blanca; plaça Gabriel Ferrater; avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia; carrer de Francesc Moragas, Rambla del Celler i plaça de la Vila.

El recorregut, durant el qual es repartiran tres tones de caramels, és substancialment diferent del d'anys anteriors per passar per carrers amples i evitar gran aglomeracions. A més, hi haurà per primera vegada un tram inclusiu, entre la Rambla del Celler i el carrer de Puig i Cadafalch, pensat per a persones amb sensibilitats especials, on la música i les llums indran tons més fluixos per oferir un ambient més calmat. Un altre dels canvis significatius és que enguany no hi haurà concurs de carrosses.

Voluntaris
Perquè la rebuda a Ses Majestats sigui un èxit, l'organització de la cavalcada, els Amics dels Veterans i la Regalèssia, busquen persones voluntàries per fer tasques de logística i control. Els interessats poden demanar més informació a l'Ateneu Santcugatenc, presencialment, trucant (93 674 51 95) o enviant un correu electrònic (secretaria@ateneu.cat).

Torna el Campament Reial

El Claustre del Monestir tornarà a acollir el Campament Reial, on els patges recolliran les cartes dels infants. Serà el 3 i 4 de gener, d'11 h a 14 h i de 16.30 h a 21 h. Per assistir-hi cal fer reserva de cita prèvia, a partir d'aquest dimecres, 15 de desembre, a les 20 h, al web santcugat.cat/nadal i l'app Nadal Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.