La Guitza organitza la tercera calçotada popular per donar a conèixer el col·lectiu a la població


  • Comparteix:

La plaça Pep Ventura serà l'escenari, aquest diumenge, de la tercera edició de la calçotada popular que organitza el Casal Popular La Guitza. La jornada té previst començar a la 1 del migdia, i després del dinar, a la tarda els assistents podran gaudir d'un concert a càrrec de Josep Maria Cantimplora i l'orquestra Cloratita.

El proper diumenge 27 de febrer el casal la guitza organitza la tercera edició de la calçotada popular. Enguany la jornada comptarà amb la presència de Josep Maria Cantimplora i l'orquestra Cloratita que amenitzaran la tarda amb un recull de música dels anys 70 i 80 versionades pel mateix Josep Maria Cantimplora.

Un dels organitzadors de la calçotada, Aniol Pros, ha destacat al magazín 'Barra lliure' d'aquesta emissora que un dels objectius d'aquesta calçotada és donar a conèixer als santcugatencs la feina que realitza aquesta entitat.

Aniol Pros

Obrir al públic de Sant Cugat el casal, i la idea que té la Guitza i el treball que està fent durant aquests últims 3 anys.


Recordem que tots aquells que vulguin assitir hauran de pagar una entrada de set euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.