L'Envelat i la Carpa Jove s'adapten a la restricció del 70% d'aforament

La nova mesura també afecta el Concert de Valsos i Danses del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'aforament de les activitats nadalenques programades en espais tancats es redueix al 70%, després que el TSJC hagi donat el vistiplau a la mesura proposada per la Generalitat. Aquesta restricció afectarà, per tant, a l'aforament màxim de l'Envelat de Nadal i del Parc Jove. A més, el trenet de Nadal, que circula fins al 4 de gener, redueix l'aforament en un 50%. D'altra banda, també s'ha pres la decisió de reubicar a la plaça de Barcelona les dues activitats lligades al Quinto: el Karaoke, que se celebra el 25 de desembre, a les 21 h, i el festival 'Petits Canelons', programat el dia 26 a les 19 h.

La restricció del 70% d'aforament afecta el Concert de Valsos i Danses, previst pel proper dilluns 27, al Teatre-Auditori. En aquest cas concret s'ha donat la possibilitat als espectadors de poder retornar les entrades amb la devolució total de l'import. La resta de la programació del Teatre-Auditori segueix amb normalitat.

Finalment, l'Ajuntament també ha anunciat la decisió de suspendre el Casal de Nadal de l'OMET "per precaució", ja que, dels 48 infants que s'hi havien inscrit, se n'havien desapuntat, per decisió pròpia, una quinzena durant els últims dies.

Activitats sense afectacions
Des de l'Ajuntament s'ha volgut aclarir que la reducció de l'aforament no afectarà el Campament Reial, programat els dies 3 i 4 de gener, i tampoc a l'arribada dels Reis Mags, a la plaça d'Octavià, el 5 de gener. A més, s'ha reiterat que les cavalcades (al centre i als districtes) es mantenen, tal com ha indicat la Generalitat.

Finalment, han assegurat que la resta de les activitats de la programació de Nadal es mantenen, de moment, tal com estan programades. També la Cursa del Gall que es farà divendres 31, a les 17 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.